Packs & Wolves

Onze roedel

Packs & Wolves is een fullservicebureau voor de digitale zichtbaarheid van horecabedrijven. Door websitecreatie, knappe fotografie en onlinemarketing brengen wij de passie en sfeer van jouw zaak naar het internet. Zo ben je digitaal aanwezig, vinden meer klanten de weg naar je zaak en verhoog je jouw omzet. 

Jij levert ons de kennis over je zaak en je doeleinden. Wij zorgen voor de digitale knowhow en de creativiteit. Als een echte wolvenroedel - onze naam zegt het al - brengen we samen jouw verhaal online aan de man.


Onze werkmethode


Sniff
We willen zeker zijn dat we jouw bedrijf, noden en visie volledig begrijpen. We snuffelen. Nemen alles in ons op. Alleen dan kunnen we resultaatgericht werken. Daarom evalueren we alle opties en lijsten we de mogelijke alternatieven op. Vervolgens doen we je het meest optimale voorstel voor jou en je beoogde doelgroep.
Bark
We testen, experimenteren en maken prototypes om te zien wat wel of niet werkt. Onze technieken stemmen we volledig af op jouw doel. We tasten af. Blaffen. Grommen. Op basis van deze bevindingen optimaliseren en verbeteren we. Stap voor stap. Zo komen we al doende tot de meest optimale onlinestrategie voor jouw bedrijf.
Howl
Awwwooooooh. We zijn klaar. Het is nu wachten op de resultaten. Omdat jouw bedrijf steeds evolueert, zorgen we ervoor dat alles meegroeit met je bedrijfsstrategie. Dat doen we door te evalueren, te meten en te optimaliseren. Zo krijg je - als je dat wenst - driemaandelijks een gratis evaluatie van ons.

Wat we voor jouw horecazaak kunnen betekenen

Onlinemarketing is de kern van onze webbenadering. Zo lokken we namelijk meer klanten naar je website én zorgen we voor een sterke binding met bestaande klanten. Daarvoor gebruiken wij onlinemarketingtechnieken die we volledig afgestemd hebben op de horecasector.


Imago

Imago

We versterken het imago van je horecazaak. We bouwen met een aantrekkelijk onlineverhaal aan je imago en wekken de interesse van potentiële klanten op.
Traffiek

Traffiek

We genereren trafiek. Jouw website krijgt aanzienlijk meer bezoekers. En dat is belangrijk, want iedere bezoeker is een potentiële klant.
Conversie

Conversie

We zorgen voor conversie. Die bezoekers vinden hun weg naar je zaak en worden échte klanten. Of ze laten hun contactgegevens na, waarna we ze blijven verleiden om naar je zaak te komen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Kom een kopje koffie of thee drinken en we leggen het je graag in detail uit.

Contacteer ons nu


blog update