Packs & Wolves

THE DIGITAL WOLVES WHO MAKE

YOUR HOSPITALITY BUSINESS THEIR TERRITORY

  Onze Diensten

  blog update

  Packs & Wolves

  Packs & Wolves is een fullservicebureau voor de digitale zichtbaarheid van horecabedrijven. Door websitecreatie, knappe fotografie en onlinemarketing brengen wij de passie en sfeer van jouw zaak naar het internet. Zo ben je digitaal aanwezig, vinden meer klanten de weg naar je zaak en verhoog je jouw omzet.

  lees meer


  Web

  Het merendeel van de klanten zoekt vandaag op het internet naar een horecazaak van hun wensen. Natuurlijk moeten zij jouw website als eerste vinden. In het oog springen op de digitale snelweg, daar draait het in de horecawereld vandaag allemaal om. Packs & Wolves garandeert de digitale zichtbaarheid van jouw horecazaak.


  Design

  Hoe brengen we de sfeer van jouw zaak over naar het internet? Wel, dankzij onze all-in-formule. Wanneer je met ons samenwerkt, heb je maar één aanspreekpunt. Zo verzorgen onze designers en fotografen graag jouw logo / branding, foodfotografie, interieurfotografie en alle andere horecafotografie. 


  Onlinemarketing

  Onlinemarketing is dé kern van onze webbenadering. Met onlinemarketing lokken we namelijk meer bezoekers naar je website én zorgen we voor een sterke binding met bestaande klanten.